Herenschoenen grote maten

08/11/2012

De Nederlandse mannen behoren wereldwijd tot de langste mannen. Wat voor de lengte van het lichaam geldt, geldt in de meeste gevallen ook voor de lengte van de voet. Leonardo da Vinci was rond 1500 al gefascineerd door de wetenschap van de lichaamsverhoudingen. Timtur is dat in de 21ste eeuw nog steeds en ontwikkelde herenschoenen voor de heren met grote schoenmaten.

Het mooiste wat een heer kan overkomen met een grote schoenmaat is op mooie herenschoen kunnen lopen. Timtur maakt dat nu mogelijk met herenschoen tot maat 48. Veelal komen de heren binnen op wandelschoenen. Voor het passen van de maat moeten die schoenen en ook de eventueel te dikke kousen uit. Krijgen wij u een paar schoenen aangemeten, dan zijn die dikke kousen in de nette schoenen niet meer nodig!

Naast de grote lengtematen is er bij Timtur ook nog keuze uit 2 breedtematen. Zowel de smalle als de bredere voet kunnen we beschoeien. En mocht de voet ook nog een hoge wreef hebben, dan kunnen we daar ook nog een correctie voor aan laten brengen bij speciale maatschoenen.

Heren met herenschoenen maat 47 en maat 48 zijn de meest tevreden klanten. Gewoonweg door het feit dat ze nergens zoveel keuze uit mooie modellen en kleuren hebben dan bij Timtur.