De triniteit van Timtur

U vraagt zich wellicht af wat de Triniteit met TimTur te maken heeft. Niet alles, maar wel heel veel:

Rond het jaar nul deed de Triniteit zijn intrede in het religieuze voelen en denken van de mens. Niet langer één goddelijke entiteit, maar één met drie verschillende functies met aan de basis die van Vader, de middelaar als Zoon en als steungever de Geest. Dit concept van de Triniteit heeft de toenmalige harde en wrede, zonder uitzicht levende wereld uiteindelijk veranderd in een mensheid waar echte hoop en liefde weer mogelijk is, waar dan ook ruimte komt voor humanisme en wetenschap die de mens perspectief biedt.

Nú, dat is wat TimTur complementair op het werken van de Triniteit geeft aan de man van hier en nu. Contemplatief gezegd, aan de basis een perfecte schoen waar alles op staat, om de middel een ultieme riem als steungever en een zeer fraaie tas die de overgang van schoen naar riem pretentieus middelt. Een sublieme, perfecte Drieëenheid, die zijn dynamische weerga in de mannenmode niet heeft. Die eindelijk de grauwheid, saaiheid en het oubollig zijn van dertien in een dozijn outfits in de mannenwereld weet te doorbreken.

Met TimTur is er eindelijk weer hoop voor de man van de 21ste eeuw. Met het geloof in eigen kunnen en ware liefde voor het vak zijn de ontwerpers van TimTur erin geslaagd om een Triniteit te ontwerpen die er zijn mag. Volmaakt met een krachtige, dynamische uitstraling. Dát, waar de man van nu zo naar verlangd heeft, is er door de Drieëenheid van TimTur. Werkelijk uniek en een genot om naar te kijken, maar bovenal zaligmakend om te dragen. Persoonlijk aangemeten en te verkrijgen in alle kleuren en modellen die men maar wenst. TimTur brengt de hemel op aarde. En dat is werkelijk Goed Nieuws in het jaar 2011!