Travelling Shoe Tailor

Maatwerk wordt nog persoonlijker. Laat uw schoenen en accessoire op locatie aanmeten. Precies wanneer het u schikt. Bedien uzelf van het gemak en luxe met de Travelling Shoe Tailor Service. Een professionele Shoe Tailor komt naar u toe, neemt u maten en adviseert u over alle mogelijkheden.

Interesse? Afspraak maken? Neem contact op.

Shop in company

In uw aan bedrijf wordt kortdurend een professionele schoenenshop met pasmogelijkheid ingericht. Ideaal om personeel of klanten centraal van schoenen en accessoires te voorzien. In de schop wordt u maat opgenomen en uw schoen op maat samengesteld.

Corporate wear

Met stijlvol, comfortabel schoeisel in een uniek design, desgewenst op uw huiskleuren afgestemd kunnen de heren uw bedrijf passend vertegenwoordigen. Compleet maakt u de outfit met een bijpassende ceintuur. Het uitgebreide keuzeconcept van Timtur leent zich er bij uitstek voor.

Shop at home

Comfortabel thuis met een paar medebelangstellenden topkwaliteit schoenen naar uw eigen persoonlijke smaak samenstellen. Eén van onze Shoe Tailors staat u graag bij met zijn expertise en ervaring bij het maken van uw keuze.

Entertainment bij event of congres

Wilt u graag een dynamische aanvulling op uw luxe event, congres of workshop? Dan kan de Travelling Shoe Tailor daar het juiste antwoord op zijn. Het actief passen, bekijken en professioneel presenteren van exclusieve schoenen spreekt het publiek zeker aan.