Schoenen op maat

Een Timtur is puur maatwerk. Net als in de maatkleding zijn er voor maatschoenen twee smaken van maatwerk. “Made to measure” en “bespoke”. Timtur heeft beide disciplines in huis in haar eigen schoenen-atelier in het Brabantse Oisterwijk.

Bij het systeem van made to measure wordt er gebruik gemaakt van een collectie passchoenen met verschillende breedte- en lengtematen.

maatwerk herenschoenen made to measure

Vanuit de best passende passchoen worden dan, indien nodig, enkele aanpassingen gedaan aan de leest om voor u de best passende schoen te verkrijgen. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende schoenmodellen, kleuren, leersoorten en zooltypen. U stelt dus net als bij de maatkleding uw eigen schoenen samen. De prijsstelling voor een paar schoenen gemaakt volgens het made to measure principe is vanaf 479 euro. Interesse?

Bij het bespoke maatwerk heeft u de volledige vrijheid. Of indien u moeilijke voeten heeft, wordt er een individuele leest op maat gemaakt met een op uw voeten afgestemd voetbed.

Maatwerk herenschoenen

U ben bij het bespoke maatwerk geheel vrij in het bepalen van de vorm van de schoen en hoe de schoenen er qua model en materiaal uit gaan zien. Een paar schoenen gemaakt volgens het bespoke principe zijn uitermate geschikt voor mannen met moeilijke voeten of als u uw persoonlijke schoenen zou willen creëren. De prijs van een paar schoenen gemaakt volgens het bespoke principe is vanaf 1100 euro. Interesse?