Timtur selected for the New York Fashion Week 2015

17/01/2015
New York Fashion Week 2015

Timtur is exclusief geselecteerd door de Mercedes-Benz organisatie van de New York Fashion Week. De unieke en exclusieve designs van Timtur verdienen het hoogte wereldwijde fashion podium, was het credo. De combinatie van een tintje klassiek met exclusief excentriek Dutch design is vernieuwend. “Timtur durft te designen buiten het gebaande pad!”

Timtur New York Fashion Week

Timtur is onderdeel van het Nederlandse team met Dutch designers, TDutch5 Design Team. Timtur participeert met haar exclusieve design schoenen samen met het vernieuwende modehuis, House of Byfield. Het team is zorgvuldig samengesteld met juwelen en tassen designer, Ron van de Bosch (RB Exclusive) en het “kleinste” brillenmerk van Nederland, www.jos.je. Het team staat onder de leiding van the styling managing director, Caroline Karte.

Het team zal 19 februari 2015 in New York acte de présence geven op de catwalk in het Lincorn Centre van Manhattan. Voor meer informatie over de Mercedes-Benz fashion week, http://mbfashionweek.com/new-york