Maatwerk in exclusieve herenschoenen

11/10/2014
productie Timtur schoenen op maat

Net als in de maatkleding zijn er voor maatschoenen twee smaken van maatwerk;
made to measure en bespoke. Timtur heeft beide disciplines in huis en vervaardigd de maatschoenen in haar eigen atelier in het Brabantse Oisterwijk.

Made to measure

Bij het made to measure maatwerk wordt uw lengte- en breedtemaat gemeten met pas-schoenen. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende schoenmodellen, kleuren, leersoorten en zooltypen. U stelt net als bij de maatkleding uw eigen schoenen samen. Voor een paar maatschoenen volgens het made to measure principe is de prijs vanaf 479 euro.

Meer informatie over schoenen op maat 

Bespoke

Bij het bespoke maatwerk heeft u de volledige vrijheid. Deze methode is uitermate geschikt voor moeilijke voeten of om uw persoonlijke schoenen te creëren. Er wordt namelijk altijd een individuele leest gemaakt die afgestemd is op uw voetvorm. Voor een paar schoenen gemaakt volgens het bespoke principe is de prijs vanaf 1.100 euro.

Meer informatie over schoenen op maat