Elegante herenschoenen voor mannen met voetproblemen

21/12/2013

Met moeilijke voeten is het toch mogelijk elegante herenschoenen te dragen. Timtur introduceert persoonlijk maatwerk. Op basis van uw voetprobleem en wensen wordt een persoonlijke maatschoen gemaakt. Uitgangspunt daarbij is een zo’n comfortabel mogelijk paar schoenen te maken met de uitstraling van confectieschoenen.

Hoe gaat het in zijn werk? Tijdens een introductiegesprek wordt bekeken wat uw voetprobleem is en wat mogelijke oplossingen zijn. Vervolgens wordt een plan gemaakt om tot een paar elegante herenschoenen te komen. Afhankelijk van het voetprobleem en de persoonlijke wensen wordt er een traject uitgezet om tot het beste resultaat te komen. In het kort ziet een dergelijk traject er als volgt uit: Voetanalyse en metingen, digitale vervaardiging van individuele leesten, loopproeven, persoonlijk schoenontwerp met materiaalkeuze en nazorg.

Door onze ervaring met voetproblemen, inlegzooltjes, maatschoenen en elegante herenschoenen beschikken we over ruime kennis om vele heren met probleemvoeten aan mooie herenschoenen te helpen. Veelal kunnen mannen met de volgende voetproblemen geen passende schoenen vinden en is persoonlijk maatwerk het beste alternatief: brede (voor)voeten, hoge wreef, lengte- en breedtemaat verschillen, kromme voeten, verschillende voeten, voeten met knobbels (o.a. met hallux valgus), etc.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor advies.