De ultieme top in herenschoenen

05/10/2013
Timtur donkerpaar krokodillen lederen loafer

Timtur komt met de ultieme top in herenschoenen. Werkelijk meesterwerkjes gerecreëerd door de beste schoenmakers die Europa rijk is. Een geheel met de hand gemaakte krokodilledere loafer. De uit een deel leer bestaande loafer is gemaakt op een voor u individueel vervaardigde leest. De loafer is met de hand genaaid en gekleurd in een kleur naar keuze.

De loafer is te verkrijgen in verschillende handgefinishte kleuren, van een prachtige goudbruine, subliem mooie donkerpaarse tot een schitterende groene kleur. De constructie van de zool is het ultieme, namelijk handgenaaid Goodyear, en is voorzien van een Rendenbach loopzool.

De loafers kunnen enkel op afspraak aangemeten worden in de Timtur brandstore in Den Bosch. De prijs van rond de vierduizend euro is variabel en afhankelijk van de op dat moment geldende prijs van het beste krokodilleleder dat er te verkrijgen is. Interesse? Maak een afspraak.