RTL LifestyleXperience in de Timtur Brandstore Den Bosch

15/08/2013
LifestyleXperience RTL Timtur Brandstore

De unieke herenschoenen van het Nederlandse Timtur waren voor het RTL programma LifestyleXperience de aanleiding om een bezoekje te brengen aan de Timtur Brandstore in Den Bosch. Bij Timtur kunt u bij uitstek terecht als het gaat om lifestyle, exclusiviteit, stijl, persoonlijkheid en identiteit. Een bezoek aan de brandstore is een ware Xperience.

RTL stuurde de beeldschone presentatrice, Sammy Vinke, om verslag te leggen van al het moois dat er te zien is in de Timtur Brandstore in Den Bosch. De heren hadden tijdelijk het nakijken en de dames namen het roer over. Intensief werd kennis uitgewisseld hoe “hun heren”  zich tot een hoger niveau kunnen verheffen.

In de uitzending worden de verschillende collecties van Timtur belicht alsmede de accessoires. Ook wordt er ingegaan op het gebruik van de mooiste leersoorten en de handgefinishte kleuren. Naast al het mooie en stijlvolle komt het Nederlandse vakmanschap en de unieke Timtur designs aan de orde.