Reinier van den Berg, weerman bij RTL, op Timtur schoenen

29/06/2013
Reinier van den Berg op Timtur schoenen

Timtur ging de uitdaging aan om de weerman bij RTL, Reinier van den Berg, een meer casual look te geven. Vrijdag 28 juni debuteerde Reinier op de nieuwe grafietgrijze suède schoenen uit de Fashion Reflex collectie van Timtur. Vele complimenten volgden over de nieuwe styling.

De Fashion Reflex is een exclusieve collectie die enkel bij Timtur in Den Bosch te bewonderen en te verkrijgen is. Na het succes met het hertenleder, is er nu ook een prachtige grafietgrijze veterschoen.

De schoenen zijn vervaardigd uit het mooiste Italiaanse suède en hebben een betoverende vleug. De souplesse van de Goodyear genaaide zool en de perfecte passing maken dat deze schoenen als fluweel om uw voeten vallen. Schoenen dragen was nog nooit zo aangenaam!