Koninklijk bezoek met hertenleder

07/06/2013
Timtur winkel Den Bosch

Eindelijk. Het is zover. De zomer is begonnen. U heeft zin om er op uit te gaan; soepele luchtige kleding... daar hoort een passende schoen bij.

De Swiss Reflex, soepel, luchtig, uiterst comfortabel maar bovenal stijlvol casual chique. Gemaakt van het fijnste hertenleer, Goodyear genaaid en met zijn flexibele lederen zool een genot om op te lopen. “You are walking on sunshine!” Laat de dandy in u naar buiten, letterlijk en figuurlijk. Om het geheel natuurlijk af te maken is er de bijpassende riem. In eenzelfde kleur en uitvoering als de door u gekozen Swiss Reflex schoen.

Voor de warmere dagen fantastisch te combineren met een sportieve chino of short, of gekleder; bij die linnen pantalon.  Probeer een keuze te maken uit de prachtige kleuren, van fris helder wit tot bonbini lichtblauw. Van chique cognac tot stijlvol zwart.

Het koningspaar dat binnenkort zijn opwachting zal maken in de Bossche binnenstad, zal zeker de verleiding niet kunnen weerstaan even over de schouder om te kijken naar de collectie in de Timtur Brandstore. Zoals u reeds bekend bij u; voormalig hofleverancier van H.M. de Koningin. Kwaliteit en stijl verloochent zichzelf niet dus ook Willem-Alexander zal ongetwijfeld zijn gang weer vinden.