Mediterraan casual met de Timtur Outdoor Derby

05/05/2013

Binnen de casual collectie van Timtur is er een nieuw model, de Outdoor Derby. Deze sportieve Derby is de perfecte zomerschoen. De combinatie van het nachtblauwe suède, zandkleurige zool en de sportieve veter, maakt de Outdoor Derby uniek in zijn soort. Bij het dragen van de Outdoor Derby waant u zich onmiddellijk in Mediterrane sferen...

De Outdoor Derby is een sportief klassiek model met een stoere afwerking. De schoen is vervaardigd uit een mooie nachtblauwe Italiaanse suède en voorzien van een slijtvaste natuurrubber zool. De combinatie van het suède en de zool maakt het lopen op de Outdoor Derby tot een waar genot.

Zowel bij een jeans, een chino of desgewenst zakelijker met pantalon komt u met de Outdoor Derby stijlvol voor de dag. Om uw outfit helemaal af te kunnen maken is er uiteraard een bijpassende ceintuur in hetzelfde mooie nachtblauwe suède.