Timtur opent haar eerste brandstore in Den Bosch

20/04/2013
Timtur Brandstore Den Bosch

In de Verwersstraat 6 in Den Bosch opent het Nederlandse Timtur haar eerste brandstore. Exclusieve handgefinishte schoenen en ceinturen, de fijnste materialen en de nieuwste schoentechnieken worden u getoond. Uiteraard kunt u er ook terecht voor uw schoenen op maat.

In de Timtur brandstore etaleert Timtur haar volledige collectie. De exclusieve handgefinishte schoenen kunt u bekijken, beleven en uiteraard passen. Maar u kunt er ook kennis maken met de absoluut flexibelste Goodyear genaaide schoen die er zijn en vervaardigd zijn uit het fijnste Noord-Amerikaanse hertenleer.

In de Timtur brandstore kunt u niet alleen de schoenen aanschouwen, maar wordt u ook geïnformeerd over de maakwijzen, het ambacht en het materiaalgebruik. Wat is Rendenbach zoolleer? Fijnste Franse kalfsleder? Hertenleer? Timtur zet met de brandstore een nieuwe beleving rondom de Nederlandse herenschoen neer.