De brogue herenschoen herrijst stijlvoller dan ooit

27/12/2012
Full brogue herenschoenen in goudbruin

Tijdens de meer dan 200 jaar geschiedenis van Timtur is er eigenlijk maar een model dat de tand des tijds heeft doorstaan. Dat is de full brogue, de gaatjesschoen. Voor sommigen het model herenschoenen dat gedragen wordt sinds de studententijd...

Het designteam van Timtur heeft de brogue naar deze tijd verheven. De vormgeving is mooier dan ooit en brogue is voorzien van de unieke Timtur-handfinish. Eigenlijk staat er nu pas een brogue waar de aristocraten van toen alleen van konden dromen. De brogue, die van origine ontwikkeld is om snel te kunnen drogen na een wandeling door de moeraslanden, heeft een evolutie doorgemaakt. Van functioneel naar klassiek, verheven tot de elite tot nu extreem stijlvol.

Timtur komt voor het zomerseizoen 2013 met de full brogue in goudbruin. Een legendarische schoen herrijst. Een schoen verschijnt op het toneel waar de stijlvolle man van nu zich mee kan onderscheiden. Een paar schoenen dat nog nooit zo mooi uitgevoerd is als nu.