Stijlvolle lichtgewicht herenschoen voor de zakenreiziger

16/08/2012
Lichtgewicht herenschoenen voor de zakenreiziger

Timtur, het Nederlandse premium merk herenschoenen, komt op de markt met een lichtgewicht herenschoen. De schoenen zijn een uitkomst voor de zakenman die reist en graag een tweede paar nette en comfortabele schoenen in zijn handbagage wil meenemen.

Naast de gewichtsbesparing van ongeveer 500 gram is er met de schoenen een volumebesparing te realiseren. De schoenen zijn zeer flexibel door het gebruik van de nieuwste Goodyear-maakwijze en de vervaardiging uit het soepelste Noord-Amerikaanse hertenleer. Door die combinatie ontstaat zelfs een vouwbare schoen!

De lichtgewicht schoenen hebben een vergelijkbaar uiterlijk als het bij iedere man bekende brogue model. Een klassieker onder de schoenen.

De schoenen zetten zich volledig naar de voet en door het gebruik van de soepele materialen voelen de schoenen aan als een paar huispantoffels. Ideale schoenen om na een drukke dag op een beurs of zakenbesprekingen  met comfortabele, toch representatieve schoenen het “zakelijk” avondprogramma in te vullen.

De schoenen zijn verkrijgbaar in 2 modellen. De klassieke derby brogue met de naam “Swiss Reflex” is leverbaar in de kleuren zwart en wit (vanaf september ook in bruin en blauw). En de hippe trendy loafer met de naam  “Monaco Reflex” is leverbaar in de kleuren lichtblauw en middenblauw.