Winterkleuren herenschoenen 2012/2013

13/07/2012
Warm rode full brogue boot

De wintercollectie 2012/2013 van Timtur omvat een kleurenpallet geïnspireerd door het natuurlijke kleurenspel. Warme kleuren als rood, groen, goudbruin en donkerbruin bepalen deze winter het modebeeld. Timtur sluit daar met zijn collectie naadloos op aan.

Aandacht voor vakwerk is weer terug. Het is namelijk toch de vakman met zijn allesomvattende kennis die mooie producten kan maken. Veilinghuizen als Sotheby’s weten dat als geen ander. Het is waarom ze kunnen bestaan. Het vakwerk van Timtur sluit daar perfect op aan. Schoenen gemaakt door de beste schoenmakers, van de beste materialen en met eigentijdse ontwerpen en kleuren.

De herfstkleuren als inspiratiebron bepalen de wintertrend. Warme rode en bruintinten komen terug.

Herfstkleuren

Timtur brengt de prachtige ietwat klassieke full brogue boot in extreem mooi handgefinisht warm rood. Het kleurenspel lijkt wel een kopie van de natuur. Iets wat alleen echte meesters kunnen voortbrengen.

Zie ook de webshop: www.timturshop.com