Timtur introduceert de "Fashion Reflex"

01/06/2012
Fashion Reflex

Met de introductie van de Fashion Reflex introduceert Timtur de nieuwste techniek op schoengebied in Nederland. De modellen uit de Fashion Reflex serie zijn Goodyear genaaid en toch enorm flexibel. Zelf zo flexibel dat de schoenen dubbel te vouwen zijn. Dat terwijl de Goodyearmethode traditioneel bekend staat als een degelijk en stugge maakwijze. Het is Timtur gelukt om de degelijkheid te behouden, maar de stugheid om te buigen naar ultra flexibel.

De Fashion Reflex schoenen zijn vervaardigd uit het soepelste Noord-Amerikaanse hertenleer. Speciaal handgemaakt voor Timtur door de beste Italiaanse meesterschoenmakers. De schoenen voelen aan als pantoffels, maar hebben de  uitstraling die men van een kwaliteits-designschoen mag verwachten: luxe, modieus en exclusief.

De schoenen zijn verkrijgbaar in 2 modellen. De klassieke derby brogue met de naam “Swiss Reflex” is leverbaar in de kleuren wit en zwart. En de hippe trendy loafer met de naam  “Monaco Reflex” is leverbaar in de kleuren lichtblauw en midden-blauw. Klik hier de modellen en meer informatie.