Timtur aanwezig bij de Dutch Polo Masters

04/08/2011
Timtur bij de Dutch Polo Masters

Zondag 28 augustus zal Timtur prominent aanwezig zijn bij de Dutch Polo Masters. De gehele collectie wordt gepresenteerd. Mogelijk al een eerste sneakpreview van de nieuwe collectie!

Naast een heerlijk hapje, drankje en het nodige polo-geweld zal Timtur haar gehele collectie presenteren. Uiteraard is het mogelijkheid om de schoenen te passen en het fijne handgepoetste kalfsleer van dichtbij te aanschouwen. De professionals van Timtur staan u bij met alle vragen over het maatwerk, leersoorten, accessoires en alles wat u meer zou willen weten.

Er is ook nog een speciale actie! Elke nieuwe volger van Timtur op Twitter, Facebook of inschrijver van de nieuwsbrief t/m 28 augustus 2011 krijgt 75 euro korting bij de aankoop van een paar exclusieve Timtur herenschoenen. Het enigste wat u daarvoor hoeft te doen is langs te komen bij onze stand op 28 augustus en met uw ID te link te leggen dat u een nieuwe volger van Timtur bent.