Voorbeschouwing nieuwe collectie

04/07/2011

In het atelier van Timtur worden veel inspanningen geleverd voor de nieuwe collectie. Wij beloven u: de collectie zal opnieuw eigenzinnig en verfijnd zijn! De onthulling zal plaatsvinden in september. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Wij geven graag een beknopte voorbeschouwing.

Italiaans én Hollands

De nieuwe collectie is herkenbaar door ronde vormen in combinatie met subtiele afwerking. De schoenen worden gekenmerkt door een rond neusmodel. Ze vallen daarnaast op door de subtiele, smalle zoolrand en de verfijnde belijning. Italiaanse verfijning is gecombineerd met de Hollandse finesses van onze eigenzinnige ontwerpers.

Verwacht het beste

De nieuwe collectie is vernieuwend, zonder te breken met de ijzersterke eigenschappen van onze huidige modellen. Vanzelfsprekend mag u opnieuw het beste verwachten van de pasvorm en kwaliteit; die blijven zoals u gewend bent. Het enige wat verandert, is dat uw klant vanaf dit najaar nog meer te kiezen heeft. Een weloverdachte keuze, want de man van nu wenst te kunnen variëren!