Timtur schoenen prominent aanwezig in Maastricht

28/05/2011

Trots en opgetogen valt te melden dat de exclusieve Timtur maatschoenen vanaf nu ook te verkrijgen zijn in Maastricht. Zowaar in de Maastrichter Smedenstraat, een van de prestigieuze winkelstraten van Maastricht, zijstraat van de geroemde en exclusieve Stokstraat.

Echter is Timtur niet nieuw in Maastricht. Reeds enige tijd voert “In de Laurier Bome” het merk Timtur naast haar stijlvolle, chique, doch enigszins casual collectie. Naast enkele ready to wear modellen is daar nu de volledige collectie van Timtur te verkrijgen als maatschoen.

Impressie op facebook

Locatiegegevens In de Laurier Bome

De aanwezigheid van Timtur maakt Maastricht de schoenenstad bij uitstek voor de man die zich wil onderscheiden. Naast Shoes & Shirt en Jan Jansen waren de Timtur maatschoenen de ontbrekende schakel in het exclusieve schoenenaanbod in Maastricht. Exclusiviteit op de vierkante kilometer! Wat wenst u nog meer.