Onpaar - Twee verschillende voeten, slechts één paar.

07/04/2011
Onpaar - verschil in lengtemaat

Twee verschillende voeten, slechts één paar.

Lengte maakt het verschil. Dat begrijpt iedere man. Kijk maar eens naar beneden. Naar uw voeten. Zijn ze even lang? Nee? Dan vormen uw voeten een onpaar. Is dat erg? Nee. Met een onpaar maakt u immers het verschil.

Wat dat betreft zitten Timtur en u op één lijn. Wij maken namelijk ook het verschil. Waar u elders twee paar schoenen moet aanschaffen voor uw verschillende voeten, vervaardigt Timtur twee exclusieve, handgemaakte exemplaren voor slechts een kleine extra toeslag. Exclusiviteit in optima forma: per voet een unieke Timtur. En dan ook nog eens geld besparen.

Timtur maakt de man weer trots. Trots op het lengteverschil. En over het prijsverschil hadden we het natuurlijk al gehad. Maar toch, het idee dat u betaalt voor wat u afneemt, voelt goed. Dat is Timtur ten voeten uit.