Nieuws

Op de hoogte blijven van TimTur via de RSS-feed.

Sander Kooger op Timtur's
22/05/2015

Sander Kooger presenteert op zijn Fiore Timtur shoenen de debuut show van het eigenwijze merk Nesci. Nesci is een nieuw merk met een missie: niet het blood van het lichaam laten spreken, maar de modieuze kleding zelf. Een trend, tegenbeweging of gewoon slim ondernemerschap. Drie vrindinnen timmeren er mee aan de weg en Timtur was er bij. Voor een impressie: www.nesci.nl

Lees verder »
Timtur catwalk New York Fashion Week
28/02/2015

De New York Fashion Week was een groot succes voor Timtur. De designs werden geprezen als vernieuwend en zeer creatief. Het hele Dutch team stond overigens als een huis en de integratie tussen de kleding, sierraden, brillen en schoenen was subliem.

Lees verder »
New York Fashion Week 2015
17/01/2015

Timtur is exclusief geselecteerd door de Mercedes-Benz organisatie van de New York Fashion Week. De unieke en exclusieve designs van Timtur verdienen het hoogte wereldwijde fashion podium, was het credo. De combinatie van een tintje klassiek met exclusief excentriek Dutch design is vernieuwend. “Timtur durft te designen buiten het gebaande pad!”

Lees verder »
Masters of Luxury
25/10/2014

Timtur zal van 11 t/m 15 december 2014 op de Master of LXRY uniek uitpakken met exclusieve herenschoenen. Zowel de zomercollectie 2015 als het unieke maatwerk wordt groots gepresenteerd. Er zullen meesterwerkjes staan zoals alleen Timtur ze kan maken.

Lees verder »
productie Timtur schoenen op maat
11/10/2014

Net als in de maatkleding zijn er voor maatschoenen twee smaken van maatwerk;
made to measure en bespoke. Timtur heeft beide disciplines in huis en vervaardigd de maatschoenen in haar eigen atelier in het Brabantse Oisterwijk.

Lees verder »
Timtur Sublime Collectie
26/07/2014

De eerste shots van de nieuwe Timtur Sublime Collectie zijn te zien op nationale TV. Marcel Maijer trapt de introductie af van de Sublime Collectie tijdens de presentatie van de Premier League Darts. Als verwoed fan van Timtur is hij de eerste drager van de nieuwste modellen, No. 12 en No. 15.

Lees verder »
Handgenaaide schoenen Timtur
18/06/2014

Het neusje van de zalm, de oneindig verzoolbare schoen, op en top vakwerk... Gewoon bij Timtur! Maar wat maakt handgenaaid goodyear zo uniek? Is dat de souplesse van de schoenen, de perfecte vroming naar de voet of de zeer goed ademende lederen binnenzool?

Lees verder »
Timtur damesschoenen - Iris
15/05/2014

Afgelopen week was het eindelijk zover! TimTur presenteert met trots de eerste damesschoenenlijn. Wat een juweeltjes...

Lees verder »
Timtur zomer loafer blauw/wit
01/03/2014

Of u nu aan het werk bent, een balletje gaat slaan, de koffers pakt of gaat flaneren in de stad. Ongezien zult u niet voorbijgaan op onze heerlijke loafers van het beste Italiaanse suède. Een prachtige combinatie van chique donkerblauw met fris wit, de bekende kwastjes maken de loafer af. Wat een finesse! De zomer wordt uitdagend met TimTur!

Lees verder »
21/12/2013

Met moeilijke voeten is het toch mogelijk elegante herenschoenen te dragen. Timtur introduceert persoonlijk maatwerk. Op basis van uw voetprobleem en wensen wordt een persoonlijke maatschoen gemaakt. Uitgangspunt daarbij is een zo’n comfortabel mogelijk paar schoenen te maken met de uitstraling van confectieschoenen.

Lees verder »