De Gratie van de Variatie!

Wie lacht niet wie de mens beziet! Ontdaan van al zijn opsmuk en camouflage van het heden. Retrospectief kijkend, blijft over één fundamentele basale behoefte: De Gratie van de Variatie. De uitwerking van die behoefte door alle eeuwen heen kenmerkt de persoon van nu. De postmoderne man van de 21ste eeuw is dan ook uitgegroeid tot een persoonlijkheid pur sang. De gratie van de variatie prikkelt hem iedere dag om te kijken, te zoeken, continu te speuren naar verandering, vernieuwing, om uit te blinken, op te vallen, anders te zijn. Dat kan, dat mag!

Sterker nog, de wereld draait om de gratie, het esthetische van de variatie.Voertuigen zijn auto’s geworden die er zijn mogen, ranker, sneller, mooier. Kostuums zijn maatpakken geworden die als gegoten zitten. De contouren accentueren de man. Loopzolen worden schoeisel, schoenen en uiteindelijk maatschoenen. Maar het kan nog mooier, met meer gratie, meer variatie. Dát is TimTur. Die weet het, die ziet het, die heeft het; de gratie van de variatie voor de man van vandaag.

De circel is dan ook doorbroken, de saaiheid in schoenenland verdwenen, de zoektocht is geslaagd. TimTur tart de grenzen van het mogelijke en brengt wat de man van nu wil. Persoonlijk aangemeten, perfect passend in het model dat klikt; van klassiek tot enerverend, van sprankelend tot revolutionair en uit niet te overtreffen leersoorten. In koninklijke kleuren die zijn persoonlijkheid onderstrepen; van cognacbruin tot mosgroen, van robijnrood tot petrolblauw, van crèmewit tot glanzend zwart. Zoveel gratie, zoveel variatie, ieder jaar anders, ieder jaar vernieuwend. Dat is uniek. Dat is perfect. Dat is kwaliteit.

Dát is TimTur!