Collecties

Timtur voert drie collecties. Wel te verstaan de Casual Chic Collectie, de Fashion Flex Collectie en de Sublime Collectie.

Casual Chic Collectie

Timtur Matrix - Casual Chic CollectieDe Casual Chic collectie kenmerkt zich door haar gebruik van het mooiste handgefinishte kalfsleder, het Rendebach zoolleder en de exclusieve Timtur designs. Maar het unieke aan de collectie is het maatwerk. U kunt namelijk ook uw eigen schoen samenstellen. 

Fashion Reflex Collectie

Swiss Reflex - Fashion Reflex CollectieDe Fashion Reflex collectie is ronduit uniek. De souplesse van de binnenstebuiten Goodyear genaaide zool en de perfecte passing maken dat deze schoenen als fluweel om uw voeten vallen. Het hertenleder en het fijnste Italiaanse suède maken de schoenen subliem. Met de Fashion Reflex ervaart u het nieuwe lopen. U draagt als het ware stijlvolle pantoffeltjes. Een ware beleving om op te lopen.

Casual Collectie

Derby red - Casual CollectieMet de Casual Collectie kunt u voor de dag komen. De kleurstellingen en materiaalgebruik is uit de kunst. U draagt een herkenbare schoen, maar toch net weer anders. De schoenen vallen op en complimenten zullen niet uitblijven.